Boek uw kamer

Skin & body

Verwijderen Tattoo/Pigment/Rode adertjes/Fibromen

Verwijderen Pigmentvlekken & Tattoo's met laser

Verwijderen Pigment vlekken / Tattoo met laser

vanaf € 75

**TATTOO OF PERMENANTE MAKE-UP 

Q-med YAg laser met speciaal ontwikkelde lenzen waarmee je permanente make-up kan verwijderen zonder littekens of beschadiging van de huid.

IS ideaal voor het verwijderen van donkere tatoeage inkt. 

De 1064nm Yag laser straal versplintert de donkere kleurstof in minuscule kleine stukjes. Een deel wordt tijdens het helingsproces afgestoten en een andere deel wordt door je eigen celmatabolisme opgeruimd. 

Rood - orange en geel kan verwijderd worden maar heeft meestal nog een lichte schijn; 

Gemiddeld heb je 4 tot 8 behandelingen nodig om een tattoo geheel te laten verdwijnen, doch kan ook nog steeds een lichte schijn overblijven. Maar dit is miniem. 

Sommige tattoo's zijn reeds na 1 beurt weg. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid ingebrachte pigment, de korrelgrootte van het pigment en het huidtype. 

PRIJS : wordt bepaald vanaf € 75 / afhankelijk van de grootte van de tattoo kan deze prijs aangepast worden. 

**PIGMENTVLEKKEN

Met het verstrijken van de jaren kunnen pigmentvlekken tevoorschijn komen op het totale lichaam   & gelaat. 

De Q-MEd Yag laser kan ook hiervoor ingezet worden.  Dit vlek wordt gelaserd in enkele seconden. 

Ouderdomsvlekken in het gelaat - handen - benen - armen verdwijnen voorgoed.  Meestal na 1 of 3 behandelingen zijn deze vlekken nagenoeg verdwenen. 

Pigmentvlekken zijn sowieso een moeilijk gegeven. Daar we niet kunnen zien hoe diep deze zitten. Echte spots kan makkelijk met de Yag laser verwijderd worden. Er komt een korst op die na enkele dagen zal afvallen en de vlek is weg.  

Soms dient zich een 2de of 3de behandeling voor maar u zal geen witte spots overhouden wat wel kan voorkomen indien u deze laat vervriezen ! 

Echter algemene pigmentvlekken kunnen moeilijk met de Yag laser volledig verwijderd worden.

Hieronder meer INFO :

Ontstaan van Pigmenetvlekken? 

Hormoonstoring - verkeerde zonproducten - huidtrauma of medicijnen kunnen pigmentverschuiving veroorzaken.

Een donkere huid heeft meer aanleg voor pigmentvlekken dan een lichte huid. Doordat melanocyten meer aanwezig zijn in de huid en deze hoger in de huid liggen.

Indien wij echter niet zeker zijn van deze pigmentvlekken vragen we steeds een document te laten invullen en uw vlekken te laten nakijken door een bevoegde arts. Zo bent u en ook wij SAFE om over te gaan naar een behandeling. Volgende punten zijn belangrijk en kan u reeds zelf ook bekijken en raad vragen bij uw arts. 

A. Assymmetrie : Zijn beide zijden van de vlek gelijk

B. Border : Is de laesie (vlek) scherp begrenst of grillig 

C. Colour : Hoeveel kleuren zitten er in de vlek ( indien meer dan 3 kleuren, ga best naar de arts) 

D. Diameter : Hoe groot is de pigmentvlek? 

E. Erytheem : Is er roodheid rond de gepigmenteerde laesie? 

Ouderdomsvlekken zijn de makkelijkst te verwijderen vlekken. Voornamelijk op handen & gelaat.

Laat deze zo vroeg mogelijk behandelen daar de huidstructuur snel veranderd en de huid op de handen vooral snel dunner wordt. Wanneer dit éénmaal heeft plaatsgevonden kunnen we nog wel de kleur verbeteren maar de huidstructuur blijft gelijk.

Hoe Werkt IPL dan op Pigment?

Energie van de lichtpuls wordt door melanine van de pigmentvlek geabsorbeerd. 

Hierdoor worden verbindingen tss. deze pigmentcellen opgelost en de melanocyten worden verkleind. De pigmentvlek zal na de behandeling donkerder lijken.De cellen zijn verkleind zodat ze door het celmembraan opgenomen worden en door het cytoplasma in de bloedsomloop afgevoerd worden. 

Door verschillende medische studies is gebleken dat dit 1 van de meest effectieve behandelingen voor o.a. pokiloderma. ( veroorzaakt door langdurige blootstelling aan de zon ) Deze afwijking heeft naast pigmentvorming ook tele's in de laesie.  Beide symptomen zijn uitstekende indicaties die zijn te behandelen met de IPL. Daar het licht zich op de donkere celen centreert zullen de vlekken heel gelijkmatig vervagen. 

Na de Behandeling? 

Steeds blijven beschermen met een min. SPF 50 Van Juliette Armand.

Deze is verkrijgbaar in de shop. 

DE GOUDEN REGEL : PIGMENT VLEKKEN MOETEN HET GEHELE JAAR DOOR BESCHERMD WORDEN EN BRIGHTNING CRèME MOET BLIJVEN GEBRUIKT WORDEN. ENKEL OP DEZE MANIER KAN JE ZE VERVAGEN TOT EEN STERKE VERMINDERING. HEB JE SOWIESO EEN HUID DIE AANLEG HEEFT OM VLEKKEN TE VORMEN IS DIT EEN KWESTIE VAN GOED ZELF THUIS VERDER TE BEHANDELEN!!! DOE JE DIT NIET MET DE VOORGESCHREVEN PRODUCTEN DAN GARANDEREN WE GEEN LANGDURIG RESULTAAT. ZORG DUS VOOR EEN WIN - WIN RESULTAAT VOOR JEZELF 

 

Boek behandeling

Informatie