Boek uw kamer

Skin & body

Verwijderen rosacea/ couperose

Diffuse roodheid, rode vlekken en rode adertjes, rosacea kunnen snel en effectief verwijderd worden met de Tele'way.
Couperose is goed te bestrijden.

Afhankelijk van de gevormde couperose zijn er meestal min. 5 behandelingen nodig.

Vanaf 5 beurten 5% korting op de bijkomende behandelingen
(afhankelijk van het gewenste resultaat)

Verwijderen couperose / rosacea / re-actieve huid

Laser couperose / rosacea

vanaf € 95

Algemene roodheid wordt beter eerst bewerkt met Laser behandeling.

Dit om de meeste roodheid onder controle te krijgen, om zo over te stappen naar het 

TELE'WAY SYSTEM. 

( zie hieronder uitgelegd ) 

Echter een goed resultaat blijft langer houdbaar bij gebruik van een geschikt verzorgingsplan thuis.

 

Sensitive repair facial ( couperose, beschadigde huidbarrière, reactieve huid )

€ 65

Vooraleer te starten met laser of TELE'AWAY raden we altijd aan de huid goed in balans te brengen. Starten met deze behandeling is een must. Reiniging - enzympeeling ( indien nodig ) - dieptereiniging - lymfatic draining - aangepast masker - nabehandeling - spf Suppl. Dag make-up € 15 ( gratis bij aankoop 5 - stappenplan )

Boek behandeling

Informatie

Ontsierende, rode adertjes worden met een naaldje ingeprikt, bij iedere prik gaat zwakstroom door het adertje en de eiwitten in het bloed stollen. Het adertje verdwijnt direct. Het enige dat nadien nog even duurt zijn minikorstjes die zich vormen, maar na enkele dagen is dit reeds verdwenen. Afhankelijk van de verzorging van uw huid thuis, zal dit genezingsproces vlugger herstellen. U kan direct na de behandeling terug gaan werken. De ideale oplossing voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van rode adertjes rond de neus – kin  - wangen – decolleté – benen. Biedt een ware verlossing met effectief resultaat. 

Een dunne gevoelige huid kan gepaard gaan met roodheid en gesprongen adertjes. Maar ook een gemengde vette huid en rokershuiden kunnen enorme adertjes vertonen. Naast een goede bescherming en verzorging heeft deze huid ook behoefte aan iets extra's om de lekkende bloedvaatjes tegen te gaan. Een kuurbehandeling met de Tele'way die de adertjes door gebruik van zwakstroom en een fijn naaldje verwijderd, waardoor de eiwitten in het bloed stollen en het adertjes coaguleren (stollen) verdwijnt het adertje in het niets. Dit heeft een direct zichtbaar resultaat en kan rode adertjes in het gelaat - decolleté - benen - rug in een aantal sessies doen verdwijnen. Als versterking van de huid wordt een dag- en nachtverzorging aangeraden en 3 x/week het Yin coolingmask. Deze producten versterken de huid en zal er voor zorgen dat de huid minder vatbaar wordt om rode adertjes te vormen.