Boek uw kamer

Skin & body

Juliette Armand Kuurbehandeling

Skin booster treatment zijn best in kuur,
bij boeking 3 behandelingen 10% korting.

De skinboosters behandelingen van Juliette Armand bieden een waardig alternatief voor plastische chirurgie. Geavanceerde cosmetica op basis van hoogwaardige actieve (én veilige) werkstoffen vormen dé toekomst binnen beautyland. De 4 afzonderlijke skinboosters beauty treatments bieden het antwoord op elk beauty issue!

1. ELEMENTS
Deze uitgebreide lijn van cabine- en naverzorgingsproducten biedt een antwoord aan alle hedendaagse behoeften van de huid voor zowel gelaat als lichaam. Het onderscheidt zich in de vele hoogwaardige biotechnologische natuurcomponenten en frisse, jonge uitstraling. 

2. SUNFILM

De SUNFILM collectie biedt een gegarandeerde zonnebescherming met high-tech werkstoffen die voldoen aan strikte UVA- en UVB bescherming. De revolutionaire ANTITOX-formule biedt een innovatieve cocktail van anti-oxidanten die een blijvende werking verzekeren.

3. SKIN BOOSTERS

De SKIN BOOSTERS behandelingen bieden een waardig alternatief voor plastische chirurgie. Geavanceerde cosmetica op basis van hoogwaardige actieve (én veilige) werkstoffen vormen dé toekomst binnen beautyland. 

Juliette Armand SKINBOOSTERS Kuurbehandeling

Opsis eye-lifting therapy (donkere kringen-vochtophoping-ant-rimpel-wallen)

€95 75min.

Dubbele gelaatsreiniging – peeling volgens huidtype - bindweefselmassage +

FOCUS op ogen  :

*vochtprobleem / donkere kringen = drainage

*huidverslapping / anti-rimpel  = ultra tone spierstimulatie of face lifter  

Hydraterend of liftend huidmasker + Hydra eye mask i.c.m.Eye lifting alginaat masker 

oogserum - oogcrème - aangepaste dagverzorging - Huidadvies - Cc cream

Bij aankoop oogset van 3 producten - 15% op kuurbehandeling van 5 beurten (wordt afgetrokken op uw laatste beurt)

 

 

APOCALYPSIS THERAPY MEDIUM DEEP (Resultaat als een chemische peeling zonder de nadelen ervan)

€150 95min.

€150  = 1ste behandeling + €95 nabehandeling

De APOCALYPSIS therapy is een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren met een concentratie van max 40%, een actieve rol spelen in de celvernieuwing. deze versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes.

Deze behandeling plant u het beste in. Na 5 dagen komt u voor een nabehandeling terug. Na deze MEDIUM DEEP behandeling mag uw huid niet meer in aanraking komen met water - dit om een totaal vervelling van de huid te bekomen. Na deze 5 d. komt u terug voor uw nabehandeling en zal uw behandeling vervolledigd worden met een zachte korrelpeeling om alle velletjes te verwijderen. 

Meer info bel ons op 050/336960

(erna kan u terug de Thavma of Chronos behandelingen afwisselen met een Elements Skin treatment OF Ultra tone spierstimulatie - afhankelijk van het doel)

 

APOCALYPSIS THERAPY SOFT Acné huiden (Resultaat als een chemische peeling zonder de nadelen ervan)

€110 55 min.

Deze SOFT DEEP peeling zorgt voor een diepere zuivering OF egalisering van een acné huid. 

Zonder vervelling - waardoor er kan opgebouwd worden met deze behandeling - alvorens de MEDIUM DEEP PEELING op te starten

Fijne - droge huiden - rimpels  waarbij niet mag gescrubd  worden maar toch een anti-aging resultaat wenst 

OF

Bij onzuivere acné huiden - waarbij de acné NIET ACTIEF mag zijn. 

 

Thavma therapy

€110 95min.

De THAVMA ofwel 'miracle' therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties. Het 'effectox' peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen.

VANAF 30J. TOT 50+ 

HUIDTYPE : GEMENGD - DROOG - NORMAAL

KUUR :  * 2X / JAAR KUUR VAN 5 WEKEN WAARBIJ BEHANDELING 2X2X2X2X2/ WEEK  (10 BEURTEN)

           *2X/ JAAR KUUR VAN 3 WEKEN WAARBIJ BEHANDELING 2X2X1 / WEEK (5 BEURTEN) 

Suppl. € 69.90 Microroller tijdens uw kuurbehandeling te gebruiken. Thuis & Salon

Suppl. € 35 EMS Spierversteviging 

De weg naar Plastische chirurgie wordt uitgesteld. 

Bij aankoop Thavma Treatment Kuurbox € 1112 = 5 stappenplan gratis thuis

(reiniging - lotion - serum - dag & nachtcrème in 1 - SPF met waarde € 300 ) 

Chronos therapy

€130 95min.

CHRONOS therapy als waardig alternatief op de invasieve fillers en mesotherapiëen.
Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskit heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vertraagt. 

VANAF 40J. TOT 65 + 

HUIDTYPE : GEMENGD - DROOG - NORMAAL

KUUR :  * 2X / JAAR KUUR VAN 5 WEKEN WAARBIJ BEHANDELING 2X2X2X2X2/ WEEK  (10 BEURTEN)

           *2X/ JAAR KUUR VAN 3 WEKEN WAARBIJ BEHANDELING 2X2X1 / WEEK (5 BEURTEN) 

Suppl. € 69.90 Microroller tijdens uw kuurbehandeling te gebruiken. Thuis & Salon

Suppl. € 35 EMS Spierversteviging 

De weg naar Plastische chirurgie wordt uitgesteld. 

Bij aankoop Chronos Treatment Kuurbox € 1320 = 5 stappenplan gratis thuis

(reiniging - lotion - serum - dag & nachtcrème in 1 - SPF met waarde € 300 ) 

Boek behandeling

Informatie

De huidproducten van Juliette Armand zijn het resultaat van een duidelijke missie en gedegen wetenschappelijk onderzoek. Crèmes, serums en gels zijn erop gericht om de huid gezond te houden. Enerzijds wordt dit bewerkstelligd door de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en andere huidproblemen. Anderzijds zijn de huidproducten van Juliette Armand speciaal gecreëerd om de huid te verzorgen en te herstellen.

OPSIS EYE- LIFTING THERAPY

Deze revolutionaire eye-lifting therapy uit het SKIN BOOSTERS gamma biedt ongeziene resultaten en dient als alternatief voor de plastische eye-lifting ingrepen. Deze behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, kringen en wallen. Het complex bestaat enerzijds uit het botox-like ‘Effectox-complex’ als de ‘eye anti-tox’ technologie. Deze sterke synergie bestaat uit ‘slimme’ anti-oxidanten die een drainerend en ophelderend effect nastreven.

Prijs : 95 EUR incl. dubbele gelaatsreiniging – peeling -  hydraterend of liftend huidmasker OF Ultra tone spierstimulatie totaal gelaat + Eye –lifting treatment 95 EUR​


APOCALYPSIS THERAPY | Medium Deep Peel therapy | training

De Apocalypsis SKIN BOOSTERS therapie is een medium deep-peel behandeling op basis van zuren en kruiden. Deze intensieve peeling is een waardig alternatief voor chemische peelings. Deze behandeling is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden en tot op zekere hoogte bieden mooie resultaten bij striemen. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven. De Apocalypsis Therapy Exfoliatie bestaat uit 2 behandelingen:
Bij de eerste behandeling zal de nadruk liggen op de exfoliatie. De huid zal de eerste twee dagen na de behandeling een rood uiterlijk hebben en gevoelig zijn, dit zal geleidelijk afnemen. De drie daaropvolgende dagen zal de huid gaan vervellen. De mate van vervelling is afhankelijk van uw huidconditie. 

5 Dagen na de eerste behandeling zal de herstelbehandeling plaatsvinden. Hierbij ligt de nadruk op het kalmeren en voeden van de huid. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie en mag niet vaker dan 1 keer per maand uitgevoerd worden.

Prijs : 150 EUR 1ste behandeling + 95 EUR nabehandeling ( erna kan u terug de Thavma of Chronos behandelingen afwisselen met een LA Phyto Skin treatment OF Ultra tone spierstimulatie 65 EUR


CHRONOS THERAPY | Filler-like therapy

U heeft vast wel eens gehoord van injectables ten behoeve van verjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken.

Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij Chronos Therapy op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.
Voor Chronos Therapy is er een geavanceerde 4D technologie ontwikkeld om huidveroudering te bestrijden. Deze technologie is gebaseerd op de volgende vier stappen: Peeling System, Hydra System, Anti Aging System, Anti Oxidatie System.
De Chronos Therapy richt zich meer op diepere rimpels of gelaatsgroeven.

Prijs : 110 EUR + eventueel extra Ultra – Tone spierstimulatie 65 EUR i.c.m. Chronos 45 EUR


THAVMA THERAPY | Botox-like therapy | training

Botox, klinkt u wellicht niet onbekend in de oren. Botox-injecties ontspannen de gelaatsspieren zodat de spiercontracties uitgesloten worden en expressielijnen zich niet meer kunnen vormen.

Thavma of ‘Miracle therapy’ biedt een alternatief op deze injecties en geven bescherming tegen de 2 belangrijkste types van huidveroudering: chrono en photo-aging. Het hoog geconcentreerde EFFECTOX-peptidecomplex bestaat uit een cocktail van 5 innovatieve mirakel componenten die de spiercontracties in het gelaat gaan ontspannen, zodat expressielijnen minder zichtbaar worden en huidveroudering uitgesteld wordt. Vanaf 25 jaar kan deze behandeling uitgevoerd worden.

Prijs : 110 EUR + eventueel extra Ultra – Tone spierstimulatie 65 EUR i.c.m. Thavma 45 EUR


Lifting Fort Treatement

€ 135 Lifting behandeling + ultra tone spierstimulatie Zonder ultra tone 95 EUR
Kan ook i.c.m. opsis eye lifting treatement.